Látogatási tilalom ideje alatti hozzátartozói csomag átadás- átvételi rendje

Látogatási tilalom ideje alatti hozzátartozói csomag átadás- átvételi rendje

Látogatási tilalom ideje alatti hozzátartozói csomag átadás- átvételi rendje

A koronavírus – fertőzés /covid-19/ magyarországi terjedésének megfékezése, valamint dolgozóink és betegeink egészségének védelme érdekében az alábbi feltételekkel juttatható el csomag betegeinkhez:

Intézményünkben a látogatási tilalom ideje alatt a betegek részére küldött hozzátartozói csomagok átadás – átvételi rendje az alábbi.

A hozzátartozó a csomagot a kórház főportáján adhatja át a szolgálatot teljesítő rendésznek az alábbiak szerint:

Minden nap:

Hétköznap, hétvége, ünnepnap is – délelőtt 9-11 óráig, délután 16-18 óráig.

 

A csomag mérete, tartalma kizárólagosan 60 literes nejlon zsák méretű, és maximum 3 kg. súlyú legyen. A rendész egy 60 literes nejlon zsákot biztosít az intézményhez érkező hozzátartozó részére. A hozzátartozó a hozott csomag tartalmát a rendész előtt át kell, hogy helyezze a nejlon zsákba melyet a rendész tart, eközben a rendész szemrevételezéssel ellenőrzi a csomag tartalmát. A csomagot a rendész lezárja, fel címkézi az alábbi adatokkal: Beteg neve – ellátó osztály neve – kórterem szám – hozzátartozó neve, elérhetősége – átvevő rendész aláírása.

A beteghez a szabályszerűen leadott, tartalmilag megfelelő csomagokat a kórház munkatársai juttatják el a nap folyamán.

Az átvett csomagok kizárólagosan az alábbiakat tartalmazhatják:

A csomag értéket NEM tartalmazhat

  • Kizárólagosan NEM romlandó élelmiszer tehető a csomagba – az intézmény rendészetének hűtött tárolásra nincs lehetősége
  • Kizárólagosan gyári csomagolású „száraz” élelmiszert tartalmazhat a csomag, mely zárt hűtést nem igénylő élelmiszer, üdítő, ásványvíz
  • Ételhordóban hozott ételt, otthoni műanyag tárolóban tárolt ételt, meleg ételt az intézmény rendészete nem vesz át
  • Kérjük tiszta törölközőt, fehérneműt, pizsamát, tisztálkodáshoz szükséges eszközöket tartalmazzon a csomag, csak a legszükségesebb mennyiségben.

Hozzátartozó által hozott táska, nejlon, bőrönd nem kerülhet be az intézménybe. Minden esetben a rendészet által biztosított nejlonba helyezve kezeljük a csomagokat.

Együttműködésüket megköszönve!