Bohócdoktorok jártak intézményünkben

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai hosszú idő után ismét átléphették kórházunk kapuját, ha nem is a megszokott bohócdoktor vizit keretein belül érkeztek Hódmezővásárhelyre, akkor is örömmel tölt el mindnyájunkat, hogy a kórházakban fekvő betegek és ott dolgozók mindennapjait tették szebbé azzal, hogy a boldogsághoz szükséges csokoládéadományt adtak át Dr. Kallai Árpádnak a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó főigazgatójának.

 

Az ismeretség az alapítvány és a kórház között már hosszú időkre nyúlik vissza. A kialakult pandémiás helyzet előtt a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai havonta örvendeztették meg Makón és Hódmezővásárhelyen a az intézmény gyermekosztályán fekvő kis betegeket. Reméljük, hogy az alapítvány munkatársai a járványügyi helyzet enyhülésével újra rendszeres látogatókként térnek vissza intézményünkbe.

A segítséget megköszönve e helyt ajánljuk figyelmükbe a Karitáció Alapítvány tevékenységét, akik www.karitacio.hu oldalon megjelölt elérhetőségeik egyikén várják azon intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak és szívesen fogadják a bohócdoktorokat. A programok a klinikák, kórházak, rendelőintézetek számára ingyenesek. Az alapítvány működésének segítése érdekében adóbevalláskor az adó 1%-ának felajánlásával is támogathatja KARITÁCIÓ ALAPÍTVÁNY - a bohócdoktorok gyógyító tevékenységét!